Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-fans richten zich tijdens match tegen Gent met bedenkelijke spreekkoren tot Club Brugge

Club-fans fuck you

Zondagavond was het Astridpark het decor voor de competitiewedstrijd tussen Anderlecht en AA Gent. De supporters van RSCA ergerden zich daarbij 90 minuten lang blauw aan scheidsrechter Jonathan Lardot en pakten meermaals uit met spreekkoren aan het adres van Club Brugge.

Toen de doorgebroken Pieter Gerkens op het halfuur ging liggen na een duel met Thomas Foket, vond alles en iedereen bij Paars-Wit dat de verdediger van de Buffalo’s een rood karton verdiende. Lardot liet echter begaan en uit de herhaling bleek dat ook de correcte beslissing.

De fans van RSCA hadden het zo niet begrepen en zongen luidkeels “Het is de hoer van FCB”. Een spreekkoor dat overigens opnieuw werd bovengehaald na een duel in de Gentse zestien tussen Uroš Spajić en Dylan Bronn. De thuisaanhang voelde zich op dat moment immers opnieuw bestolen omdat het geen strafschop kreeg.

Op het einde van de match bleef het desbetreffende spreekkoor achterwege, toen hadden de ‘fans’ van Anderlecht het stadion immers al massaal verlaten omdat ze tegen een 0-2 achterstand aankeken. Feit is dat RSCA alleszins meteen een serieuze mokerslag gekregen heeft in de strijd om de titel. Aan Club om het cadeautje maandag uit te pakken tegen de ploeg van Philippe Clement…

LEES OOK: Club-fans lachen zich te pletter met Anderlecht, Vanhaezebrouck en Coucke: “Precies een vogelkooi”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws