Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-fans leggen uit waarom Refaelov bekogeld werd met bier: “Zijn eigen schuld”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Lior Refaelov beleefde geen leuke zondagavond in het Astridpark. Onze Israëliër kon nooit echt zijn stempel drukken op het spel van Club Brugge en werd bij zijn wissel serieus onder vuur genomen door de fans van Anderlecht. De Paars-Witte aanhang bijt echter van zich af en roept verzachtende omstandigheden in… 

Toen Refaelov even voorbij het uur naar de kant werd gehaald voor Wesley Moraes besloot onze aanvaller om achter het doel van Matz Sels het terrein te verlaten. Dat was echter niet naar de zin van de harde kern van RSCA. Zij bekogelden Rafa immers massaal met bierbekers en aanstekers, hetgeen hen serieuze verwijten opleverde van onder meer Filip Joos.

“Eerst en vooral kan je ook gewoon zoals elke speler op de gebruikelijke wijze van het veld gaan”, foetert een misnoegde Anderlecht-supporter in een reactie aan BlauwZwartFans. “Bovendien heeft Refaelov onze aanhang uitgedaagd door ostentatief met zijn vingertje voor de mond te gaan staan. Dan kan je zo’n reactie verwachten. In mijn ogen heeft hij het gewoon zelf gezocht”, klinkt het. Of ligt de ‘goal van Refaelov’ in de beker van 2015 nog altijd zwaar op de maag?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws