Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AI! Vanaken treft raak, maar niet op de manier die hij gehoopt had…

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge gaf zijn fanatieke aanhang zaterdagvoormiddag uitzonderlijk een kwartier de kans om een gesloten training bij te wonen in het stadion. Eén supporter hield twee souvenirs over aan haar tripje richting Jan Breydel. 

Laten we beginnen met de jammerlijke kant van het verhaal. Na de training namen Ruud Vormer, Stefano Denswil en Hans Vanaken nog even de tijd om hun traptechniek op vrijschoppen bij te schaven. Onze Limburgse middenvelder trof daarbij – uiteraard per ongeluk – het gezicht van een vrouw in de Noordtribune.

De supporter in kwestie hield er een kapotte bril en een geschaafde huid rondom haar oog aan over. Vanaken zat duidelijk verveeld met de situatie en ging zich meteen excuseren bij de vrouw. Om zijn verontschuldigingen kracht bij te zetten deed hij zelfs prompt zijn trainingsshirt aan haar cadeau. Eind goed, al goed! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws