Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zal Cercle straks wél meebetalen voor grasmat op Jan Breydel? Voorzitter Frans Schotte reageert

Jan Breydelstadion

Er was de voorbije maanden heel wat te doen rond de grasmat op Jan Breydel. Cercle Brugge weigerde immers opnieuw om zijn financieel steentje bij te dragen. Sterker nog, de supporters van de Vereniging zorgden na de promotie tegen Beerschot-Wilrijk met een veldbestorming en vuurpijlen zelfs voor extra schade aan het speelveld.

Cercle gaf eerder deze week aan dat het bereid is om Club te vergoeden voor de opgelopen schade, maar Blauw-Zwart wil dat zijn groene buur straks ook gewoon een bijdrage levert voor de ingebruikname van de grasmat.

“Of Cercle het stadion en de grasmat zal blijven delen met Club Brugge? Zolang we het stadion delen, delen we ook de grasmat”, reageert Frans Schotte. “De bedoeling is om voor de komende jaren met Club en de stad Brugge overeen te komen. Die overeenkomst loopt in 2019 af. Daarom dringt een nieuwe zich op. De snelheid waarmee Club verhuist zal hierbij bepalend zijn.”

In de Krant van West-Vlaanderen buigen ze zich eveneens over de heikele kwestie. “Alles hangt af van de ontwikkeling van het stadiondossier van Club Brugge. Ondertussen zijn de twee Brugse teams aan elkaar overgeleverd. Dit seizoen wou Cercle niet meebetalen voor een vernieuwde grasmat, Club maakte zich druk om vernielingen aan die mat zaterdag. Club en Cercle moeten op korte termijn op zoek naar een goede symbiose.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws