Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie wordt straks kampioen? Officiële RSCA-poll komt met opmerkelijke resultaten

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Club Brugge trekt straks met een voorsprong van 6 punten op titelconcurrent Anderlecht de Play-Offs in. In feite moet Paars-Wit zelfs 7 punten goedmaken op Blauw-Zwart, aangezien Ivan Leko & co bij een gelijke stand in het voordeel zijn vanwege het winnen van de reguliere competitie. 

Enkele maanden geleden hielden de fans van RSCA totaal geen rekening meer met de titel, maar na een 9 op 9 tegen Moeskroen (5-3), Zulte Waregem (2-3) en Antwerp (2-1) én met een Łukasz Teodorczyk die opnieuw scoort, leeft de hoop in het Astridpark weer helemaal op. Dat blijkt althans uit een officiële poll die Anderlecht deze week lanceerde via zijn applicatie.

“De resultaten van de poll zijn duidelijk: maar liefst 70,63% ziet RSCA dit seizoen nog kampioen worden in de Play-Offs. Iets meer dan een kwart van de mensen, 26,39%, denkt dat Paars-Wit de Jupiler Pro League zal beëindigen als vicekampioen. Een erg kleine minderheid ziet RSCA niet bij de eerste twee eindigen: 2,23% denkt dat het plaats drie wordt, amper 0,47% gelooft dat Paars-Wit zelfs helemaal naast het podium valt”, klinkt het op de webstek van onze aartsrivaal. Volgens de bookmakers is Club nochtans overduidelijk favoriet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws