Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Club-fans maandagavond maar beter afstemmen op Eén

Kristel Verbeke ontvangt Club-speler Christ in Kinderkopkes

Sinds 19 februari gaat Kristel Verbeke in het één-programma Kinderkopkes elke maandag op zoek naar een kind met een opvallend verhaal. Maandagavond is het de beurt aan Christ Mbiakob, een jeugdspeler bij de U13 van Club Brugge.

Christ droomt ervan om ooit profvoetballer te worden en maakt daar op twaalfjarige leeftijd al heel wat opofferingen voor. Hij is gescout door Club Brugge en zit sinds dit schooljaar op internaat: ver weg van zijn ouders, broers en zus.

“Toch heb ik geen seconde getwijfeld”, vertelt Christ. “Ik doe dit voor mijn gezin. Als ik niet op internaat zou zitten, zou mijn mama mij elke dag moeten brengen. En dan zou ze minder tijd hebben om bijvoorbeeld mijn broers of zus ergens naartoe te brengen. Dat zou veel nadelen hebben voor hun.” Wie een inkijk wil in het leven van een Brugse jeugdspeler, moet om 21.30 uur afstemmen op Eén. De trailer vind je hier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws