Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer krijgt slecht nieuws uit Nederland, supporters nemen het voor hem op

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Ruud Vormer zat onlangs voor het eerst in de voorselectie van Oranje, maar is vrijdagmiddag bij de definitieve oproeping enigszins verrassend afgevallen. Onze kapitein heeft wel nog altijd last van zijn enkel, maar het is niet officieel bevestigd of dat de reden is waarom bondscoach Ronald Koeman niet op de Gouden Schoen rekent.

De 29-jarige middenvelder ziet de oefeninterlands tegen Engeland en Portugal zo aan zijn neus voorbij gaan. Heel wat Belgische en Nederlandse voetballiefhebbers hadden het Vormer nochtans gegund om zijn opwachting te maken bij de nationale ploeg van Nederland. Op sociale media heerst er dan ook onbegrip voor de keuze van Koeman.

Volgens Sporza is het de kwetsuur van onze aanvoerder die roet in het eten gooit. “Vormer sukkelt met een lichte blessure en met het oog op de Play-Offs in België wordt met hem geen risico genomen”, klinkt het op de sportsite van de VRT.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws