Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Rotariu pakt uit met knappe winning goal tegen Zweden

Rotariu scoort met Roemenië winning goal tegen Zweden

Dinsdagavond ging WK-ganger Zweden op bezoek bij Roemenië voor een oefeninterland. Dorin Rotariu liet zich daarbij opmerken met het enige doelpunt van de wedstrijd. 

De Brugse huurling mocht in de tweede helft opdraven en stond nauwelijks 3 minuten na zijn invalbeurt al op het scorebord. Met een knappe plaatsbal kroonde de rechtsbuiten zich tot matchwinnaar. Het was overigens zijn eerste doelpunt ooit als international.

Rotariu wordt momenteel uitgeleend aan Moeskroen, maar zou straks graag terugkeren naar Jan Breydel. Bij Blauw-Zwart zijn er echter de nodige twijfels of het niveau van de 22-jarige flankaanvaller constant genoeg is voor een Belgische topploeg als Club Brugge. Op Le Canonnier vond hij dit seizoen 6 keer de weg naar doel in 22 matchen.

Winning goal van Rotariu

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws