Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Meunier komt met mooie boodschap voor Club-fans

Thomas Meunier is a Bruges Boy

Thomas Meunier maakte van 2011 tot 2016 het mooie weer op Jan Breydel en werkte zo’n 150 matchen af voor Club Brugge. Door zijn goeie prestaties bij Blauw-Zwart groeide de rechterflank uit tot een basispion bij de Rode Duivels en speelde hij zich in de kijker op het EK in Frankrijk, wat op zijn beurt zorgde voor een knappe transfer naar Paris Saint Germain. 

Ook vanuit Parijs supportert Meunier nog altijd mee voor Club Brugge. “Beste supporters, beste staf, beste spelers… Ik wilde even iets zeggen om jullie te steunen voor de Play-Offs. Ik volg Club sinds het begin van het seizoen en hoop van harte dat we een nieuwe titel winnen! Succes en we are Bruges!”, klinkt het via onderstaande video.

Meunier wenst Club Brugge succes in de PO’s

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws