Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Héérlijk! Zo debuteert Simons als co-commentator tijdens Leicester – Chelsea

Debuut van Timmy Simons bij Eleven Sports

Na voetbalseizoen 2017-2018 zal Timmy Simons definitief een punt achter zijn rijkgevulde voetbalcarrière zetten. In de tussentijd denkt ons Club-icoon aan de toekomst. Normaal gesproken krijgt onze verdedigende middenvelder straks een functie op Jan Breydel, maar den Ouwen wist ook al een job te versieren bij Eleven Sports.

Afgelopen weekend maakte Simons zijn debuut als co-commentator tijdens de kwartfinale in de FA Cup tussen Leicester City en Chelsea. Timmy had daarbij al meteen verlengingen aan zijn been, aangezien The Blues pas in de 105de minuut afstand konden nemen van onze gewezen tegenstander in de Champions League. Op onderstaande beelden zie je dat onze ex-kapitein het duidelijk erg naar zijn zin heeft. Top gedaan! 🙂

Simons debuteert als co-commentator bij Eleven Sports

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws