Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – ‘Doop’ van Limbombe werkt op de lachspieren bij Rode Duivels

Doop van Anthony Limbombe bij de Rode Duivels

Anthony Limbombe werd voor de oefenmatch tegen Saudi-Arabië voor het eerst opgeroepen bij de Rode Duivels. Het is niet zeker of onze linkerflank aan de wedstrijd zal mogen beginnen, maar bondscoach Roberto Martinez verklapte alvast dat de 23-jarige flankaanvaller sowieso speelminuten zal krijgen. 

In aanloop naar de match tegen Saudi-Arabië werd Limbombe ‘gedoopt’ bij de nationale ploeg. Wie voor het eerst geselecteerd wordt, moet immers steevast een liedje zingen voor de hele groep.

Met een waterfles als microfoon waagde de Bruggeling zich aan een rapnummer van SBMG. Al klinkt de originele versie van ‘Pull Up Game Strong’ toch enigszins anders, tot groot jolijt van zijn ploegmaats. Dries Mertens filmde de beelden en stuurde ze via Instagram de wereld in.

De versie van Limbombe

De versie van SBMG

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws