Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dierckx vertelt hilarische anekdote over zijn ‘doop’ bij Club Brugge

Tuur Dierckx vertelt over zijn doop bij Club Brugge

Onlangs nodigde ATV, een regionale televisiezender voor de provincie Antwerpen, Tuur Dierckx en Carl Hoefkens uit voor een goed gesprek over voetbal. Even kwam ook hun periode bij Club Brugge ter sprake. Dierckx en Hoefkens trainden in 2013 immers nog even samen bij Blauw-Zwart.

“Ik herinner mij van de eerste stage dat ik mee mocht naar Marbella dat Carl zich wel ontfermde over de jonge gasten. Dat hij wel tijd nam om met ons te praten”, vertelt Dierckx. Al was Hoefkens geregeld ook wel in voor een grapje. “Maar ik herinner mij ook nog dat hij mij de eerste keer heeft liggen gehad. We werden zo’n beetje gedoopt als jonge gasten. Plots belden ze vanuit de receptie naar mijn kamer: ‘Het is hier met Sport/Voetbalmagazine voor een interview.'”

“Ik geloofde het eerst niet, maar het was Bart Buysse met zo’n Hollands accent die het woord voerde. En dan stelden ze mij 5 à 10 minuten vragen. Op het einde zeiden ze: ‘We zitten beneden in het hotel in de lobby. Zou je nog even naar beneden kunnen komen voor een foto bij het artikel?’ En als ik dan beneden kwam, stond Carl Hoefkens daar samen met Bjorn Engels, Birger Verstraete en Bart Buysse te wachten om mij uit te lachen. Dat was wel grappig natuurlijk.” Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws