Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vergeten spits van Club Brugge heeft nieuwe transfer beet’

Leandro Pereira (Club Brugge)

Ivan Leko beschikt dezer dagen over heel wat aanvallende weelde bij Club Brugge en dus is een terugkeer van een Leandro Pereira uit vorm sowieso onbespreekbaar. De 26-jarige Braziliaan kon drie jaar geleden allesbehalve potten breken bij Blauw-Zwart en werd vervolgens uitgeleend aan enkele clubs in zijn thuisland.

Na een avontuur bij ex-ploeg Palmeiras kan Pereira ook bij Sport Recife geen onuitwisbare indruk nalaten. Volgens lokale media wordt er niet meer op hem gerekend en mag de aanvaller andere oorden opzoeken. In Brazilië sluit de transfermarkt pas op 2 april en dus zijn uitgaande transfers nog een dikke week mogelijk.

Naar verluidt is Chapecoense geïnteresseerd om Pereira op uitleenbasis in te lijven. Onze huurling speelde in 2014 ook al voor de ploeg die eind 2016 slachtoffer was van een vreselijke vliegtuigcrash met 71 doden. De kans dat we Pereira ooit nog in een Club-shirt zien aantreden, is quasi nihil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws