Vandenbempt verwacht dat deze 4 spelers Club kampioen zullen maken: “Het worden zijn Play-Offs”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge trekt straks met 6 punten voorsprong op Anderlecht de Play-Offs in en volgens Peter Vandenbempt zal dat voor Ivan Leko & co volstaan om straks de titel binnen te halen. “Ik denk niet dat Club Brugge zijn voorsprong nog uit handen geeft. Ik weet wel dat in Play-Off 1 alles kan gebeuren, maar de sterren lijken toch gunstig te staan voor Club. Iedereen is fit en iedereen heeft vertrouwen”, oordeelt de radiocommentator.

Vandenbempt kijkt reikhalzend uit naar de prestaties van Hans Vanaken. “Het moeten voor mij de Play-Offs worden van Vanaken. Die heeft in die moeilijke periode wel zijn niveau behouden. Hij is ongelooflijk efficiënt gebleken. Ik denk dat hij nog beter gaat presteren in Play-Off 1 en dat hij zijn kandidatuur voor de Gouden Schoen kracht gaat bijzetten”, klinkt het tegenover Sporza.

Ook Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe zullen met een vergrootglas gevolgd worden. “Diaby is ook weer helemaal boven water gekomen. Limbombe was al heel erg goed en bepalend, maar zal nog eens een extra boost gekregen hebben met die selectie voor de nationale ploeg.” Vormer heeft het sinds het winnen van de Gouden Schoen wat moeilijker, maar volgens Vandenbempt zal onze kapitein zijn mindere vorm in de Play-Offs van zich afschudden.

“Het verleden heeft aangetoond dat een Gouden Schoen zelden ontploft in euforie en beter gaat spelen. Ik denk dat er veel op Vormer is afgekomen. Hij is dat ook niet echt gewend, hij is geen speler die al heel zijn carrière in de schijnwerpers staat. In aanloop naar de Gouden Schoen is hij goed omgegaan met die verwachtingen en die voortdurende vragen. Ik denk dat hij een beetje in een emotionele en fysieke decompressie is terechtgekomen. Maar hij zal zijn batterijen wel opgeladen hebben en ik denk dat we in de Play-Offs weer de beste Vormer zullen zien.”

Laatste Nieuws

Club Brugge ziet toptalent vertrekken

Club Brugge verliest Abdoul Karim Camara. Hij speelt volgend seizoen voor het Duitse Hoffenheim. Abdoul Karim Camara kreeg zijn...

Nu ook buitenlandse interesse voor Chadli

Club Brugge heeft interesse in de 30-jarige Nacer Chadli, maar krijgt nu ook internationale concurrentie. Chadli werd verhuurd aan...

Philippe Clement is magic!

De supporters van Club Brugge weten het al lang: “Philippe Clement is magic”. Hij werd al op deze manier bezongen toen hij...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen
32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Mignolet brengt duidelijkheid over terugkeer naar Premier League

Simon Mignolet kwam een tijdje geleden in beeld om terug de overstap naar de Premier League te maken, maar de Brugse goalie...

“Weggaan bij Club Brugge, dat was de grootste blunder uit mijn carrière”

Nastja Ceh won twee landstitels en twee bekers in vier seizoenen bij Club Brugge. Tegenover Sport/Voetbalmagazine geeft de Sloveen een interview.

Assistent Carl Hoefkens legt uit waarom blauwzwart zoveel talentvolle jongeren heeft

De jeugdwerking van Club Brugge draait als nooit tevoren. En dat succes vertaalt zich ook naar de A-kern met de komst en...

Geen enkele wedstrijd gespeeld, dan maar terug naar huis

Amadou Sagna ziet zijn avontuur in ons land eindigen. De Senegalees kwam niet tot spelen toe en keer terug naar zijn thuisland.

Bolingoli looft Clement: “Hij gelooft in mij”

Boli Bolingoli is zopas uitgeroepen tot kampioen van Schotland. De 24-jarige Belg is klaar om een rol van betekenis te spelen bij...