Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt verwacht dat deze 4 spelers Club kampioen zullen maken: “Het worden zijn Play-Offs”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge trekt straks met 6 punten voorsprong op Anderlecht de Play-Offs in en volgens Peter Vandenbempt zal dat voor Ivan Leko & co volstaan om straks de titel binnen te halen. “Ik denk niet dat Club Brugge zijn voorsprong nog uit handen geeft. Ik weet wel dat in Play-Off 1 alles kan gebeuren, maar de sterren lijken toch gunstig te staan voor Club. Iedereen is fit en iedereen heeft vertrouwen”, oordeelt de radiocommentator.

Vandenbempt kijkt reikhalzend uit naar de prestaties van Hans Vanaken. “Het moeten voor mij de Play-Offs worden van Vanaken. Die heeft in die moeilijke periode wel zijn niveau behouden. Hij is ongelooflijk efficiënt gebleken. Ik denk dat hij nog beter gaat presteren in Play-Off 1 en dat hij zijn kandidatuur voor de Gouden Schoen kracht gaat bijzetten”, klinkt het tegenover Sporza.

Ook Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe zullen met een vergrootglas gevolgd worden. “Diaby is ook weer helemaal boven water gekomen. Limbombe was al heel erg goed en bepalend, maar zal nog eens een extra boost gekregen hebben met die selectie voor de nationale ploeg.” Vormer heeft het sinds het winnen van de Gouden Schoen wat moeilijker, maar volgens Vandenbempt zal onze kapitein zijn mindere vorm in de Play-Offs van zich afschudden.

“Het verleden heeft aangetoond dat een Gouden Schoen zelden ontploft in euforie en beter gaat spelen. Ik denk dat er veel op Vormer is afgekomen. Hij is dat ook niet echt gewend, hij is geen speler die al heel zijn carrière in de schijnwerpers staat. In aanloop naar de Gouden Schoen is hij goed omgegaan met die verwachtingen en die voortdurende vragen. Ik denk dat hij een beetje in een emotionele en fysieke decompressie is terechtgekomen. Maar hij zal zijn batterijen wel opgeladen hebben en ik denk dat we in de Play-Offs weer de beste Vormer zullen zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws