Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trebel gelooft nog volop in de titel: “Ik weet niet of Club Brugge dit seizoen de beste was”

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Door een uitstekende reguliere competitie heeft Club Brugge een mooie voorsprong van 6 punten opgebouwd op eerste achtervolger Anderlecht. Desondanks hebben ze bij Paars-Wit hun titeldromen nog niet opgeborgen. Adrien Trebel is namelijk niet bepaald onder de indruk van Blauw-Zwart en is nog altijd razend ambitieus.

Trebel was in eerste instantie 3 speeldagen geschorst voor zijn tackle op Antwerp-flankaanvaller Stallone Limbombe, maar de Franse middenvelder zag zijn schorsing in beroep gereduceerd worden tot 2 speeldagen. Daardoor is hij op de derde speeldag inzetbaar tijdens de belangrijke clash tussen Anderlecht en Club in het Astridpark.

“De kloof met Club Brugge is niet onoverbrugbaar. Wat Club Brugge tot nu toe meer had? Ze speelden met een onberispelijke mentaliteit, stevig in duels. Of ze de beste waren? Dat weet ik niet”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Door de trainerswissel en de verandering van spelwijze verloren we punten die we vandaag niet meer zouden verliezen. Dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is, helpt evenmin”, voegt Trebel er nog aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws