Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

STVV haalt snoeihard uit na nederlaag tegen Club: “We hebben niet alleen tegen Brugge gespeeld”

Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

Sint-Truiden had in eigen huis Anderlecht, Gent, Genk en Standard al verslagen dit seizoen en wilde ook Club Brugge het zwijgen opleggen. Blauw-Zwart won een moeilijke wedstrijd echter met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Ruud Vormer.

Jonas De Roeck – die tijdens de match door ref Erik Lambrechts naar de tribunes werd gestuurd – was na afloop niet te spreken over de wedstrijdleiding. “We verdienen niet om te verliezen. Ik had een déjà vu van in de heenwedstrijd. We hebben niet alleen tegen Brugge gespeeld, maar ook tegen andere mensen, vind ik.”

“Brugge was beter in de tweede helft, maar wat daarna allemaal is gebeurd… Ik ga geen kritiek geven op de scheids. Maar er wordt gewerkt met twee maten en gewichten. Het is moeilijk om tegen 12 man te spelen”, besluit de trainer van Sint-Truiden tegenover Sporza.

Zo waren ze er op Stayen van overtuigd dat Kenneth Vermeer in de eerste helft een penaltyovertreding beging op Chuba Akpom. Aan de overkant waren er echter ook twee discutabele fases in de zestien met Abdoulay Diaby. Lambrechts wees daarbij geen enkele keer naar de stip.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws