Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scholz komt met mooie belofte voor alles en iedereen bij Club Brugge

Scholz - Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Afgelopen winter verraste Club Brugge enigszins met de komst van Alexander Scholz. De gewezen kapitein van Standard was immers op de bank beland onder Ricardo Sá Pinto. Ivan Leko & co twijfelden echter niet aan de kwaliteiten van de 25-jarige Deen en haalden hem na moeilijke onderhandelingen alsnog naar Olympia. 

Na zo’n 290 speelminuten bij Blauw-Zwart moet Scholz momenteel zijn meerdere erkennen in het trio Mitrovic – Mechele – Denswil, maar onze centrale pion is vastberaden om zich opnieuw in de ploeg te knokken.

En ook naast het veld doet Scholz al het mogelijke om in de gratie te vallen op Jan Breydel. Zo komt hij met een mooie belofte. “Het is leuk om terug te keren naar Vlaanderen, want ik heb drie jaar in Lokeren gewoond voor ik naar Standard vertrok. Ik ken de taal al redelijk goed en beloof jullie dat ik toekomstige interviews in het Nederlands zal afleggen”, klinkt het tegenover ClubTV.

“Waarom ik dat wil doen? Ik denk dat het een kwestie van respect is voor de mensen hier. Ik heb nooit lessen Nederlands gevolgd, maar ik spreek Duits dus ik kan de taal uitstekend begrijpen. Ook toen ik in Luik was heb ik de moeite gedaan om Frans te leren en als ik ooit naar Rusland zou trekken, dan zal ik Russisch leren”, besluit Scholz.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws