Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Samenvatting van Club – Kortrijk in Sports Late Night stuit op felle kritiek: “Belachelijk”

Passionele Club-fans

Club Brugge speelde KV Kortrijk zaterdagavond van het kastje naar de muur, maar achteraf ging het vooral over scheidsrechter Wim Smet. Er waren immers 4 discutabele penaltyfases tijdens de West-Vlaamse derby.

Sports Late Night besloot echter om in zijn samenvatting enkel aandacht te geven aan de strafschopgevallen in de Brugse rechthoek. Zo werden de gefloten elfmeter op Ajagun en de mogelijke handsbal van Denswil getoond, maar zagen we aan de overkant niét hoe Vormers kopbal de arm raakte van Palmer-Brown en hoe onze kapitein werd neergehaald in de hoek van de zestien. De Brugse aanhang doet dan ook zijn beklag.

https://twitter.com/DenBirre/status/970062368507158528

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws