Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan pakt uit met prachtig gebaar: “Je hebt de dag, de week en het jaar van mijn kleine meisje gemaakt”

Mathew Ryan met Club-sjaal

Zondagnamiddag keken Mathew Ryan en José Izquierdo de geplaagde ploeg van Arsène Wenger in de ogen. Allebei stonden ze 90 minuten tussen de lijnen en kon er teruggeblikt worden op een goeie wedstrijd. De 2-1 overwinning tegen Arsenal deed dan ook extra deugd voor de ex-Bruggelingen.

Na afloop liet Ryan nog maar eens zijn groot hart zien. De man die áltijd tijd maakt voor zijn supporters deed immers een gehandtekend keepersshirt cadeau aan het jonge meisje dat samen met hem het veld mocht betreden: “Bedankt om vandaag mijn geluksbrenger te zijn”, schreef Ryan er een persoonlijke boodschap bij.

De moeder van het kind kon haar geluk niet op en pakte uit met de volgende woorden: “Ryan, jij hebt de dag, de week en het jaar van mijn kleine meisje gemaakt! Ik denk dat haar glimlach alles zegt. Heel erg bedankt.” Een tweet die onze gewezen publiekslieveling ten zeerste kon appreciëren: “Graag gedaan. Ik hoop dat ze ervan genoten heeft om het veld mee op te lopen. Ik zal deze match alleszins niet snel vergeten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws