Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSG-fans komen met opvallend verzoek na nieuwe glansprestatie van Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

Woensdagavond was het Parc des Princes het decor voor de kwartfinale in de Franse beker tussen Paris Saint-Germain en Marseille. Trainer Unai Emery besloot om Thomas Meunier nog eens in de basis te laten starten en kreeg daar allesbehalve spijt van. 

De Rode Duivel speelde zowel op defensief als offensief vlak erg sterk in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Marseille. Zo zagen zijn rechtstreekse tegenstanders Lucas Ocampos en Hiroki Sakai meermaals sterretjes wanneer de ex-speler van Club Brugge onvermoeibaar zijn rechterflank afdweilde.

Op sociale media zijn heel wat supporters van PSG zodanig onder de indruk dat ze Emery oproepen om Meunier in de levensbelangrijke CL-return tegen Real Madrid te laten starten. Zijn concurrent, Daniel Alves, is nochtans niet van de minste. Al kunnen de Parijzenaars door de onbeschikbaarheid van Neymar de aanvallende impulsen van Meunier misschien wel extra hard gebruiken… Er moet immers een 3-1 nederlaag uit de heenmatch opgehaald worden.

UPDATE 2 maart 05.00 uur: Thomas Meunier plots op ramkoers met PSG-coach Unai Emery

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws