Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtig! Bart Verhaeghe maakt zich zelfs op vakantie populair bij Club-fans

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Een week voor de Play-Offs van start gaan, blaast Bart Verhaeghe wat stoom af in Les Quatre Vallées, een skigebied in Zwitserland. Nicolas en twee vrienden liepen de voorzitter van Club Brugge zonder dat ze het zelf wisten tegen het lijf in de sneeuw.

“Eén van mijn vrienden had een Club-sjaal aan op de skipiste en plots werden we aangesproken door meneer Verhaeghe. Wij hadden hem zelf niet eens herkend”, doet Nicolas zijn verhaal aan BlauwZwartFans.

“Daarna zijn we met de voorzitter op de foto gegaan en heeft hij een babbeltje met ons geslagen over Club Brugge. Hij vroeg onder meer waar we in het stadion zitten en vertelde dat Ivan Leko nu iedereen klaarstoomt om 100% fit te zijn tegen de Play-Offs. Waarschijnlijk zullen enkel Saulo Decarli (achillespees) en Benoît Poulain (adductoren) niet helemaal klaar zijn tegen begin april.”

Voorzitter Bart Verhaeghe doet een babbeltje met Nicolas en zijn vrienden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws