Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Play-Off-gekte slaat toe bij Club Brugge: 2 thuismatchen in geen tijd uitverkocht

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Club-fans die geen abonnement in hun bezit hebben, konden maandagmorgen vanaf 10 uur enkele losse tickets op de kop proberen te tikken voor de Play-Offs. Gezien de grote vraag en het kleine aanbod bleek dat echter geen eenvoudige opdracht. 

Members van Club 1891 zonder vaste stek op Jan Breydel begonnen hun week met een extra portie stress. Door de grote hoeveelheid bezoekers op de officiële website van Blauw-Zwart werkte het ticketsysteem immers niet altijd even goed mee. De ene kreeg een foutmelding, de ander liep vast bij de betaling van de gewenste tickets. In de tussentijd verdwenen de felbegeerde groene bolletjes nog voor je ze kon aanklikken in rode exemplaren.

Om de problemen de kop in te drukken, werd er na verloop van tijd een digitale wachtrij ingevoerd. Na 20 minuten nagelbijten kwam je zo opnieuw in het ticketsysteem terecht. Dat kwam de functionaliteit ten goede, maar heel wat supporters waren er toen al aan voor de moeite. De thuiswedstrijden tegen Anderlecht (6 mei) en Gent (20 mei) – twee potentiële kampioenenmatchen – waren immers in een mum van tijd uitverkocht.

Enkel de diehard ‘refreshers’ konden bij een mislukte betaling of een verlopen bestelling van een medefan nog een extra toegangskaartje tegen de Nekken of de Kwekkers scoren. Voor de thuismatchen tegen Genk (2 april), Charleroi (19 april) en Standard (22 april) zijn er wél nog enkele honderden tickets beschikbaar. Hoe dan ook is het meer dan ooit duidelijk: Club heeft nood aan een nieuw stadion…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws