Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Paasrapport’ laat er geen twijfel over bestaan: “Hij is dit seizoen de beste transfer van Club Brugge”

Dennnis en Nakamba (Club Brugge - Gent)

Club Brugge zat niet stil tijdens de voorbije mercato’s en dat zorgde ervoor dat er heel wat nieuwe gezichten neerstreken op Jan Breydel. De ene nieuweling bleek daarbij al succesvoller dan de andere. Maar wie maakte nu het meeste indruk?

In de Vlaamse pers wordt de bewondering voor Marvelous Nakamba niet onder stoelen of banken gestoken. De 24-jarige Zimbabwaan groeide in geen tijd uit tot een echte publiekslieveling op Jan Breydel. Hardwerkend, down to earth en capaciteiten van een stofzuiger waar zelfs Dyson jaloers op is.

Naka kwam in de zomer over van Vitesse voor zo’n 3 miljoen euro, maar lijkt nú al een veelvoud van die transferprijs waard. De defensieve middenvelder zorgt immers voor evenwicht in het elftal van Ivan Leko en trekt de lijn van ‘beste balafpakker van de Eredivisie’ ook in de Jupiler Pro League door.

“De beste zomertransfer van Club Brugge”, stelt het ‘Paasrapport’ van Het Nieuwsblad zonder twijfelen. “Ontpopte zich in geen tijd tot sterkhouder en recuperator op het middenveld. Verdween enkele matchen naar de bank, maar dat was enkel omdat ene Clasie op dezelfde positie speelt”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws