Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko hakt 3 moeilijke knopen door’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Na vier gelijke spelen op een rij wil Club Brugge vanavond de drie punten in Jan Breydel houden. De bezoekers uit Kortrijk zijn – de nederlaag tegen Zulte Waregem buiten beschouwing gelaten – echter aan een straffe reeks bezig en strijden daardoor nog altijd volop voor een plaats in Play-Off 1.

Ivan Leko kan tegen de Kerels niet rekenen op geblesseerden Decarli, Poulain en Vossen. Achterin heeft onze trainer met de terugkeer van Scholz een extra optie, maar de algemene verwachting is dat het trio Mitrovic – Mechele – Denswil opnieuw zal mogen opdraven voor het doel waarin Vermeer postvat. Op Standard werkten zij immers alle drie een degelijke partij af.

Op het middenveld zullen Cools en Limbombe naar goede gewoonte de flank mogen afdweilen, terwijl Vormer en Vanaken het gezelschap krijgen van stofzuiger Nakamba. Daardoor zal Clasie wellicht opnieuw naar de bank verhuizen. Voorin kiest Leko volgens Het Laatste Nieuws voor het spitsenduo Dennis – Wesley, waardoor topschutter Diaby vanaf de zijlijn zou moeten toekijken.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen KV Kortrijk

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws