Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘deze 10 spelers zijn zeker van basisplaats tegen STVV, slechts 1 twijfelgeval’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie staat Club Brugge voor een moeilijke uitmatch tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart wil echter koste wat het kost de drie punten pakken op Stayen om zo met minstens 6 punten voorsprong op Anderlecht de Play-Offs in te duiken.

Ivan Leko kan tegen de Kanaries niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Jelle Vossen. Achterin is de algemene verwachting dat het trio Mitrovic – Mechele – Denswil opnieuw zal mogen opdraven voor het doel waarin Vermeer postvat.

Op het middenveld zullen Cools en Limbombe naar goede gewoonte de flank mogen afdweilen, terwijl het nog onzeker is van wie Vormer en Vanaken het gezelschap krijgen in de centrale as. Het Laatste Nieuws verwacht op het kunstgrasveld de meer technisch begaafde Clasie, Het Nieuwsblad verwacht stofzuiger Nakamba voor meer evenwicht in de ploeg.

Voorin geeft Leko volgens beide kranten opnieuw het vertrouwen aan zijn spitsenduo Diaby – Wesley, ook al liet laatstgenoemde een dot van een kans liggen tijdens de 2-1 overwinning tegen KV Kortrijk. Volgens onze informatie zou echter Dennis zijn kans krijgen tegen STVV.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws