Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Officiële tweet van Club Brugge schiet in het verkeerde keelgat bij de fans: “Verwijderen aub”

Club-fans fuck you

“De Brugse derby is terug. Welcome back Cercle!”, klinkt het vandaag via de officiële kanalen van Club Brugge. Een beleefde verwelkoming van Blauw-Zwart, maar wel eentje die niet in goede aarde valt bij de Brugse aanhang.

Dat uitgerekend de supporters van Cercle Brugge een spoor van vernieling nalieten op Jan Breydel zit de Club-fans erg hoog. De Vereniging kijkt immers steevast de andere kant op wanneer het over financiële zaken gaat in het stadion. Ook bij de aanleg van het nieuwe grasveld moest er niet gerekend worden op steun van onze groene (pun intended) buren. Twitter schiet dan ook met scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws