Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge laat jonge verdediger vertrekken

Club Brugge training

Eerder deze week raakte bekend dat de U19 en de U17 van de eersteklassers wordt omgevormd tot de U18. Een beslissing waar Club Brugge achter stond, maar eentje die er wel voor zorgt dat heel wat jonge spelers andere oorden moeten opzoeken.

Bij de Brugse jeugd is de eerste vertrekker al een feit. De 18-jarige Ward Verwerft – meermaals kapitein bij de U17 en de U19 – ruilt aan het einde van het seizoen Club Brugge in voor KSK Heist. Hij tekent er een contract tot midden 2020.

Blauw-Zwart pikte Verwerft op bij Lierse, maar de linksvoetige verdediger kon klaarblijkelijk niet overtuigen op Jan Breydel. Cherry Sports, zijn managementbureau, kondigde de transfer op Instagram aan. KSK Heist staat momenteel 5de in de Eerste Amateurklasse. Véél succes Ward!

@wardverwerft signs for #KSKHeist until 2020 ! Good luck Ward #cherrysports

Een bericht gedeeld door Cherry Sports (@cherrysports) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws