Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na Limbombe en Mechele wil Club ook derde Bruggeling belonen met contractverlenging

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

In aanloop naar Play-Off 1 wordt er op Jan Breydel achter de schermen volop gewerkt aan de ploeg van de toekomst. Zo werden Anthony Limbombe en Brandon Mechele alvast beloond voor hun goeie prestaties dit seizoen. Terwijl onze kersverse Rode Duivel zijn contract verlengde tot 2021, werd de verbintenis van onze centrale verdediger opengebroken tot 2022. 

Het ziet ernaar uit dat Dion Cools de volgende in het rijtje is. De 21-jarige rechtsachter is onder Ivan Leko immers uitgegroeid tot een cruciale schakel in de Brugse machine. In 25 matchen vond hij bovendien 3 keer de weg naar doel. Volgens Het Nieuwsblad zal Blauw-Zwart dan ook snel werk maken van een contractverlenging voor de jonge vleugelverdediger.

“We zijn bezig met een nieuwe overeenkomst, die in orde moet komen voor de Play-Offs”, vertelt Cools aan Voetbalkrant. “Ik ben tevreden bij Club en het bestuur wil met mij verder. We zullen snel tot een akkoord komen”, klinkt het vol zelfvertrouwen.

Een transferwens heeft Cools op dit moment niet. “Een vertrek zou ik moeilijk vinden. Ik zit graag op mijn vertrouwde plek en kies liever voor wat ik ken. En ik moet ook nog wat groeien als speler. Dus dan zou een club in het buitenland absoluut de juiste keuze moeten zijn en honderd procent goed moeten voelen, vooraleer ik het doe”, besluit onze rechtsback tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws