Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mitrovic ziet zijn goeie prestaties bij Club Brugge beloond worden

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Tijdens de wintermercato streek Matej Mitrović op Jan Breydel neer. De 24-jarige Kroaat kwam op huurbasis over van Besiktas, waar hij in de eerste seizoenshelft niet verder kwam dan 109 speelminuten. Bij Club Brugge bevestigt hij echter week na week dat hij een uitstekende centrale verdediger is.

Mitrović kwam naar België om speelgelegenheid op te doen en zo zijn kansen op het WK in Rusland te vergroten. Voor de oefeninterlands tegen Peru (23 maart) en Mexico (27 maart) kreeg de Brugse verdediger alvast goed nieuws. Zo heeft bondscoach Zlatko Dalic hem opgenomen in zijn selectie.

Eerder verzamelde Mitrović al 9 caps bij de nationale ploeg van Kroatië. Als Club zijn defensieve sterkhouder definitief wil aantrekken, kan het straks nog altijd de aankoopoptie van naar verluidt zo’n 4,5 miljoen euro lichten.

Met Lovre Kalinić (AA Gent) en Duje Čop (Standard) zijn er overigens nog twee spelers van de Jupiler Pro League die deel uitmaken van de Kroatische selectie. Vanzelfsprekend is ook ex-Bruggeling Ivan Perisic van de partij. Hij maakt nog altijd het mooie weer bij Inter en zit aan 63 caps.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws