Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier krijgt er stevig van langs op sociale media: “Een Rode Duivel onwaardig”

Thomas Meunier (Club Brugge)

De razend spannende degradatiestrijd in de Jupiler Pro League heeft de gemoederen hoog doen oplaaien. Maar dat de supporters van KV Mechelen onze Franstalige landgenoten “maffieuze praktijken” verwijten, gaat er bij Thomas Meunier niet in. Vanuit Parijs nam de rechtsachter van PSG het via Twitter op voor zijn medeburgers onder de taalgrens: “Hoe sneller je je mond houdt, hoe beter. Klootzak”, klonk het onder meer.

De belediging van Meunier in combinatie met zijn virtueel opgestoken middenvingers vallen echter niet in goede aarde op sociale media. Zelfs een resem Club-fans zijn teleurgesteld in de straffe taal van onze gewezen rechtsachter. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende reacties.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws