Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko blijft achter met dubbel gevoel: “Daarover maak ik mij zorgen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft zaterdagavond een oververdiende overwinning geboekt tegen KV Kortrijk. Blauw-Zwart vergat echter zijn vele kansen af te maken, waardoor het 90 minuten lang spannend bleef. Ivan Leko analyseert de wedstrijd als volgt op onze officiële website.

“We speelden dominant en begonnen goed, met enkele grote kansen tot gevolg. En dat tegen een ploeg die in vorm is, vol vertrouwen zit en goed georganiseerd speelt. Ik ben dan ook blij met wat ik gezien heb qua voetbal. Bovendien was er opnieuw een goede synergie tussen de spelers en de supporters, wat voor extra motivatie zorgde.”

“Er was veel beweging en goede automatismen, waardoor we veel kansen creëerden. Anderzijds was het qua efficiëntie en killer instinct niet goed genoeg. We hadden de match al veel langer dood moeten maken. Het is niet realistisch dat je twintig keer naar doel moet trappen om een doelpunt te scoren. Dat moet dus beter.”

“Het is normaal dat de tegenstander ook enkele kansen krijgt, maar ook daar moeten we scherper zijn. In de slotminuut was het wellicht penalty, waardoor het uiteindelijk nog een gelijkspel had kunnen worden. Als speler van Club Brugge moet je over killer instinct beschikken, dus daarover maak ik mij zorgen. In de Play-Offs zullen we ons niet kunnen veroorloven om zoveel kansen te missen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws