Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kortrijk-voorzitter Allijns stuurt straffe beschuldigingen de wereld in na nederlaag tegen Club

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

KV Kortrijk greep onlangs net naast de bekerfinale en dreigt nu ook Play-Off 1 in extremis te mislopen. De Kerels zullen op de laatste speeldag immers de drie punten thuis moeten houden tegen Charleroi en tegelijkertijd mogen zowel Standard (uit bij Oostende) als Antwerp (uit bij Anderlecht) niet winnen. In het Guldensporenstadion beseffen ze dan ook dat een plekje bij de eerste 6 moeilijk zal worden en dat zorgt voor de nodige frustraties. Na de 2-1 nederlaag op bezoek bij Club Brugge regent het namelijk bedenkelijke reacties uit het KVK-kamp.

Zo was Glen De Boeck na de verloren match op Jan Breydel niet te spreken over de wedstrijdleiding van Wim Smet. “Een tweede doelman (hij doelt op Denswil, nvdr) in de zestien is altijd strafschop. Als ze niet willen dat we naar Play-Off 1 gaan, dan moeten ze dat zeggen. Ook tegen Eupen en Zulte Waregem was het zo. Dat is moeilijk voor de jongens. Het is niet omdat je al een strafschop hebt gekregen en je op Club Brugge speelt, dat die tweede niet gefloten moet worden”, klonk het onder meer.

Joseph Allijns – de voorzitter van KV Kortrijk – deelt de mening van zijn trainer. Daags na de wedstrijd was de woede nog altijd niet bekoeld en stuurde de preses via de volgende tweet een flinke sneer naar de Belgische scheidsrechters de wereld in: “Nog es de beelden gezien van gisteren: standard mag met elf blijven en Denswil is vliegende keeper. Ondanks semiprofessionalisme van onze refs blijft amateurisme top @kvkofficieel @BelgianReferees.” UPDATE: intussen heeft Allijns de bewuste tweet verwijderd, maar met een vluchtig medium als Twitter werd zijn boodschap uiteraard wel een tijdlang verspreid.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws