Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik zie een volledige carrière in het shirt van Club Brugge wel zitten”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Anno 2018 komen clubiconen nog maar zelden voor in voetballand. De grote hoeveelheid geld die met het spelletje gemoeid gaat, zorgt immers voor de ene na de andere aanbieding voor een speler die een hoog niveau haalt. Brandon Mechele is op dat vlak een voetballer van ‘de oude stempel’. 

Onze 25-jarige centrale verdediger is één van de stille krachten achter het succes van het huidige Club Brugge. Mechele weet van zichzelf wat hij kan en speelt naar zijn kwaliteiten: sober, zonder franjes, maar o zo secuur in zijn defensieve taken. Qua positiespel kent hij in de Jupiler Pro League z’n gelijke niet. Robocop kan terugkijken op een uitstekende reguliere competitie, zonder daar ook maar één minuut van te missen. Veel spelers zouden in zijn plaats dromen van een stap hogerop, maar ons jeugdproduct denkt daar toch enigszins anders over.

“Wie zegt dat, áls ik naar het buitenland vertrek, ik er zal spelen? Als de kans zich voordoet, zal ik niet op voorhand ‘neen’ zeggen en mijn opties bekijken. Het totale plaatje moet kloppen. Maar pas op: ik zou ook zeker niet op voorhand ‘neen’ zeggen tegen een volledige carrière in het shirt van Club Brugge, waar ik ieder jaar opnieuw voor de prijzen speel.”

“Ik heb rustig kunnen groeien bij Club Brugge en heb me het DNA van de club eigen gemaakt. De trainers die ik in de jeugd gehad heb, hebben me allemaal iets bijgebracht. Zij zijn fier dat ik het tot in de A-ploeg heb geschopt. Met mijn prestaties in het eerste elftal probeer ik hun vertrouwen terug te betalen”, besluit Mechele in La Capitale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws