Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het Play-Off 1 droomelftal van de Belgische voetballiefhebber bevat maar liefst 5 spelers van Club Brugge

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

Het begin van Play-Off 1 nadert met rasse schreden en dus vroegen ze zich bij PlaySports af naar welke spelers de Belgische voetballiefhebbers het meest uitkijken in de laatste 10 matchen van de competitie. Club Brugge is daarbij goed vertegenwoordigd! 

Van de ploeg van Ivan Leko schoppen maar liefst 5 basispionnen het tot in het droomelftal van Play-Off 1: Brandon Mechele, Dion Cools, Anthony Limbombe, Ruud Vormer en Hans Vanaken. Met Nicolas Penneteau, Cristian Benavente en Kaveh Rezaei worden ook de smaakmakers van Sporting Charleroi beloond voor hun goeie prestaties in de reguliere competitie.

Tot slot hebben Standard (Christian Luyindama), KRC Genk (Ruslan Malinovsky) en Anderlecht (Ryota Morioka) elk één speler waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. De spelers van AA Gent blinken dan weer uit in afwezigheid.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws