Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Guilian Preud’homme maakt zich zelfs tijdens Genk – Standard populair bij de fans van Club Brugge

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Zaterdagavond was het Koning Boudewijnstadion het decor voor de bekerfinale tussen KRC Genk en Standard. In een kansarme wedstrijd trokken de Rouches in de verlengingen aan het langste eind door een doelpunt van Renaud Emond. Michel Preud’homme en zoon Guilian Preud’homme trotseerden de kou en waren van de partij. 

Aangezien MPH zowel als speler als trainer jarenlang actief was op Sclessin, heeft de succescoach er vrede mee dat de manschappen van Ricardo Sá Pinto mochten zegevieren. Ook Guilian had gisterenavond een voorkeur voor Standard, maar via zijn Instagram-verhaal maakt hij meteen ook duidelijk dat zijn boon voor Club Brugge nog nét iets groter is.

Het eerste deel van het Instagram-verhaal van Guilian 

Het tweede deel van het Instagram-verhaal van Guilian 

De gedachtegang van Guilian klopt alleszins. Standard zit nu aan 8 bekeroverwinningen in 17 finales, Club aan 11 stuks in 18 finales. Anderlecht kon de Beker van België al sinds 2008 niet meer winnen, maar zit net als de Rouches aan 8 bekers. Blauw-Zwart is met andere woorden nog altijd recordhouder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws