Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Jelle Vossen, zorgen om Benoît Poulain

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Tijdens de open trainingen van Club Brugge was het deze week opvallend om te zien met wat voor beperkte spelersgroep Ivan Leko aan de slag moest. Heel wat jongens krijgen immers de nodige rust in aanloop naar de levensbelangrijke Play-Offs.

Jelle Vossen is intussen aan de beterhand en volgens Het Laatste Nieuws zelfs al bijna volledig hersteld van zijn enkelblessure. De 28-jarige spits van Blauw-Zwart hield donderdag een doorgedreven individuele training op het oefenveld en ondervond daar weinig tot geen hinder van.

Op Benoît Poulain is het wél nog steeds wachten. De 30-jarige centrale verdediger revalideert nog steeds binnenkamers verder. Club houdt de hoop om zijn Fransman klaar te stomen voor de Play-Offs nog altijd levendig, maar zijn blessure aan de adductoren is erg complex en daardoor onvoorspelbaar.

Tot slot bleven ook Ruud Vormer, Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Kenneth Vermeer opnieuw binnen. Het viertal heeft last van kleine kwaaltjes en pikt wellicht na het vrije weekend de groepstrainingen opnieuw op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws