Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gigantische opsteker: “Ik verwacht weer de Vormer van voor Nieuwjaar”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ruud Vormer speelde tot dusver een weergaloos seizoen en werd daarvoor ook terecht bekroond met de Gouden Schoen. Maar daarna ging het plots wat minder voor de aanvoerder van Blauw-Zwart. Vervelend, want in de jacht op de titel heeft Club de beste Vormer nodig.

Maar Club hoeft zich geen zorgen te maken, meent Marc Degryse. “Er is niet veel mis. Hij heeft na de Gouden Schoen een dip gehad. Door de druk die daarbij komt kijken, op een moment dat het Club ook niet meezat, met wat fysieke probleempjes. Maar in de laatste matchen was hij weer in betere doen. Ik verwacht weer de Vormer van voor Nieuwjaar”, stelt de analist gerust in Het Laatste Nieuws.

Gelukkig maar, want Club begint Play-Off I met een thuismatch tegen Genk en moet daarna naar Gent en Anderlecht. “Da’s best pittig, hé. Genk is in de reguliere competitie een punt komen pakken op Jan Breydel. En op Gent, op Anderlecht: Club moet oppassen dat het niet 2 keer de boot ingaat. Anderlecht is al meer dan 20 jaar een aartsmoeilijke verplaatsing voor hen. Gent zal zijn laatste kans ruiken. Ik denk dat Blauw-Zwart in die openingsmatchen moet mikken op 4 à 5 op 9. Als dat lukt, ligt het pad naar de titel wagenwijd open. Na die 3 matchen zullen we veel meer weten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws