Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Gert Verheyen op weg naar job als hoofdcoach bij Belgische eersteklasser’

Gert Verheyen (analist)

KV Oostende stelde onlangs Hugo Broos aan als technisch directeur. De voormalige speler en trainer van Club Brugge zal in de Versluys Arena voortaan de sportieve lijnen uitzetten. Mogelijk heeft dat gevolgen voor Adnan Custovic.

Zo weet Het Nieuwsblad dat het vertrouwen in Custovic niet bijster groot is bij Broos. Al is hij naar eigen zeggen wel bereid om de huidige trainer van de Kustboys op zijn minst een kans te geven. In de wandelgangen klinkt echter dat de man die vorig jaar de Afrika Cup won met Kameroen Gert Verheyen wil aanstellen als T1 bij KV Oostende.

Verheyen is momenteel coach van de Belgische U19 en daarnaast analist, maar is intussen klaar om zijn kans te wagen als hoofdtrainer bij een Belgische eersteklasser. “Het is wat geëvolueerd. In het begin zei ik: zeker niet. Maar dat verandert toch hoe langer ik bezig ben. Ik ben niet ongeduldig en ik ben nog heel blij met wat ik nu doe. Maar ik zeg er niet meer 100 procent nee tegen”, liet Verheyen eerder optekenen.

Tot slot zou KV Oostende niet de enige club zijn met interesse in Verheyen. Custovic zou dan weer een optie kunnen zijn voor KV Kortrijk als er geen akkoord wordt gevonden met Glen De Boeck. Voorzitter Jospeh Allijns polste alvast bij de Bosnische oefenmeester.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws