Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(FOTOCOMPILATIE) – Jan Breydel meet de schade op na vernielzucht bij Cercle-aanhang

De promotie van Cercle Brugge zorgt voor heel wat schade in het Jan Breydelstadion

Cercle Brugge heeft zaterdagavond aan het langste eind getrokken in het promotieduel tegen Beerschot Wilrijk. En dat mocht het Jan Breydelstadion aan den lijve ondervinden: onder meer het veld, de doelpalen, de zitjes en nota bene het afdak voor de mindervaliden kregen ervan langs.

Op onderstaande foto’s van ‘The Day After’ is te zien hoe er een spoor van vernieling achterbleef op Jan Breydel. Op sociale media is de Brugse aanhang alvast razend op de supporters van Cercle. De Vereniging betaalde immers niet mee voor de aanleg van een nieuwe grasmat, maar pakte dan wel doodleuk uit met een veldbestorming na het laatste fluitsignaal…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws