Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Expert Van Meir neemt 2 Bruggelingen op in zijn JPL Dream Team

Het Jupiler Pro League droomelftal van Eric Van Meir

In aanloop naar de Play-Offs maakt Eric Van Meir tijd om zijn favoriete elftal van de reguliere competitie samen te stellen. Daarin is er plaats voor 2 spelers van Club Brugge. Onderstaand de bedenkingen van ‘Unibet-expert Van Meir’.

Net zoals Ivan Leko kiest de ex-Rode Duivel voor een 3-5-2 formatie. Brandon Mechele is de eerste Bruggeling die in zijn elftal opduikt. “Centraal achterin kies ik voor Mechele. Hij is van Belgische makelij en miste geen enkele minuut in de reguliere competitie”, klinkt het vol bewondering.

Op het middenveld kan ook Ruud Vormer niet ontbreken in zijn elftal. “Vormer, de Gouden Schoen van België en het hart van Club Brugge. Hij is de belangrijkste speler en gaat elke wedstrijd voorop in de strijd”, aldus Van Meir. Voor andere sterkhouders als Vanaken en Limbombe is er geen plaatsje voorzien.

Bolat (Antwerp), Luyindama (Standard), Gigot (AA Gent), Mpoku (Standard), Seck (KRC Genk), Benavente (Charleroi), Morioka (Anderlecht), Thelin (Waasland-Beveren) en Chevalier (KV Kortrijk) zijn de andere gegadigden.

Dreamteam Jupiler Pro League

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws