Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dubbele opsteker voor Club Brugge in aanloop naar match tegen Genk

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

Dinsdag raakte bekend dat Benoît Poulain niet inzetbaar zal zijn tijdens de eerste wedstrijden van de Play-Offs, maar gelukkig valt er één dag later ook goed nieuws te rapen in de ziekenboeg van Club Brugge.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Ruud Vormer (enkel) én Matej Mitrovic (hamstrings) de groepstrainingen hervat hebben. Beide spelers trainden de voorbije 2 weken uitsluitend individueel en lieten oefeninterlands met Nederland en Kroatië aan zich voorbijgaan om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de titelstrijd.

De nodige rust heeft alleszins zijn vruchten afgeworpen, want zowel Vormer als Mitrovic zijn weer fit. Dat onze Gouden Schoen klaar zou geraken voor de match van maandag tegen KRC Genk was al langer duidelijk, maar dat nu ook Mitrovic opnieuw meetraint is een serieuze opsteker voor Ivan Leko & co.

Internationals Abdoulay Diaby (Mali), Dion Cools (Jonge Duivels), Marvelous Nakamba (Zimbabwe) en Anthony Limbombe (Rode Duivels) sluiten vandaag of morgen opnieuw aan bij hun Brugse ploegmaats.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws