Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Domper voor Club Brugge: basispion pas inzetbaar tegen speeldag 6 in de Play-Offs’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Geleidelijk aan ziet Club Brugge zijn ziekenboeg leeglopen naarmate Play-Off 1 dichterbij komt. Zelfs Benoît Poulain – die last heeft van een complex letsel aan de adductoren – zal dinsdag de individuele veldtrainingen hervatten. Een terugkeer is evenwel niet voor meteen…

Het was een stille droom van Ivan Leko om Poulain te recuperen voor de thuismatch tegen KRC Genk, maar de 30-jarige Fransman zal sowieso niet van de partij zijn tegen de Limburgers. Sterker nog, onze centrale verdediger dreigt ook de moeilijke uitwedstrijden tegen AA Gent en Anderlecht op speeldag 2 en 3 aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Volgens Het Laatste Nieuws mikt Poulain zelfs pas op speeldag 6 van de Play-Offs. “In de entourage van de speler valt te horen dat hij er – na een spectaculaire vooruitgang de laatste dagen – weliswaar op rekent om nog te spelen dit seizoen, maar dat hij vooral mikt op de terugmatchen. Poulain is intussen namelijk al twee maanden out en mist immers ritme”, klinkt het in de krant. Het is vandaag overigens de laatste open training in aanloop naar de match tegen de ploeg van Philippe Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws