Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil betrokken in zwaar verkeersongeval

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

In volle voorbereiding op de Play-Offs is Stefano Denswil met de schrik vrijgekomen. Onze linksvoetige verdediger raakte betrokken in een zwaar verkeersongeval, maar is ongedeerd.

Ivan Leko had zijn manschappen 3 dagen vrijaf gegeven en dus maakte Denswil van de gelegenheid gebruik om richting Nederland te trekken. Maandag was Denswil volgens Het Belang van Limburg betrokken bij een kettingbotsing in de Coentunnel in Amsterdam. In totaal reden zes wagens op elkaar in, waaronder de Mercedes-AMG C63S van onze centrale verdediger.

Denswil reed in op de staart van de kettingbotsing, maar liep gelukkig enkel blikschade aan zijn wagen op. Naar verluidt wordt hij zelfs gewoon op training verwacht vandaag en komt de match tegen KRC Genk dan ook niet in het gedrang.

Beelden van het ongeval

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws