Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Rode Duivels of Standard? ‘Michel Preud’homme heeft zijn keuze gemaakt’

Michel Preud'homme met brede glimlach

Na een sabbatperiode voelt Michel Preud’homme het weer kriebelen om aan de slag te gaan als trainer. Onze gewezen coach heeft heel wat aanbiedingen op zak, maar vooral de Rode Duivels en Standard worden naar voren geschoven als concrete opties. Intussen ziet het ernaar uit dat de 59-jarige Luikenaar zijn keuze gemaakt heeft…

Het had er lang alle schijn van dat Preud’homme na het WK in Rusland het roer van Roberto Martinez zou overnemen, maar plots heeft de huidige bondscoach aangegeven dat hij een verlengd verblijf in België niet uitsluit. Enkel de topploegen in de Premier League zouden de Spaanse oefenmeester op andere gedachten kunnen brengen, maar die staan niet meteen te springen om de ex-trainer van Wigan en Everton in te lijven. Bovendien wil de KBVB pas ná het WK een definitieve beslissing nemen over zijn toekomstige trainer.

Volgens de RTBF heeft Preud’homme geen zin in maanden van onzekerheid en zal hij opnieuw aan de slag gaan op Sclessin. Als een manager naar Engels model zou hij zelfs een zitje in het bestuur krijgen. MPH zou makelaar Mogi Bayat gecontacteerd hebben en die zette naar goede gewoonte alles in sneltempo in gang.

In seizoen 2007-2008 maakte Preud’homme Standard opnieuw kampioen na 25 jaar zonder titel. Tot op heden heeft hij een goeie band met de Rouches en niet in het minst met voorzitter Bruno VenanziAls de plannen effectief doorgaan, ontvangt Club Brugge nog 750.000 euro van Standard. Preud’homme ligt immers nog tot 2019 onder contract bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws