Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“De promotie van Cercle zal voor de nodige trammelant met Club Brugge zorgen”

Club-fans fuck you

Afgelopen weekend degradeerde KV Mechelen uit onze eerste klasse en nam Cercle Brugge hun plaatsje met veel plezier in. Heel wat voetballiefhebbers hadden echter liever Eupen zien degraderen naar 1B. Nog anderen vonden dan weer dat Beerschot Wilrijk het promotieduel in de Proximus League verdiende te winnen. Ook Marc Hendrikx is niet blij met de gang van zaken.

“Wat moet je denken over alles wat er op de slotdag van de reguliere competitie is gebeurd? Beter niet te veel, zeker?”, vraagt de gewezen Rode Duivel zich luidop af in Het Belang van Limburg.

Volgens Hendrikx zijn onze groene buren geen verrijking voor 1A. “Bij de promotie van Cercle Brugge heb ik zo mijn bedenkingen. Niet over de manier waarop, wel over de meerwaarde die zo’n club zou kunnen betekenen voor de competitie. Ik zie die niet, met de connectie naar AS Monaco. Bij Club Brugge zullen ze ook niet blij zijn. Het gedeelde stadion zal weer voor de nodige trammelant zorgen.”

“Ik stel door die ontwikkelingen enkel vast dat we in onze Jupiler Pro League met een aantal ploegen zitten die daar niet thuishoren. Kijk naar Cercle, kijk naar Moeskroen. Daarom ben ik een voorstander van een versnelde hervorming van onze eerste klasse. Een afslanking is dringend noodzakelijk. Er is te veel ballast.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws