Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De kaarten zijn geschud: dit is het klassement bij de start van Play-Off 1

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft zondagnamiddag gedaan wat het moest doen. Op bezoek bij Sint-Truiden won Blauw-Zwart met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Ruud Vormer en een sterk keepende Kenneth Vermeer. Ivan Leko & co behalen zo 67 op 90 in de reguliere competitie.

Eerste achtervolger Anderlecht won in eigen huis met 2-1 van Antwerp en zo bedraagt de voorsprong van Club op Paars-Wit zes punten bij het ingaan van Play-Off 1. Onderstaand de volledige klassering alsook Play-Off 2 voor de volledigheid. Belangrijk detail: bij een gelijk aantal punten is Blauw-Zwart in het voordeel vanwege het winnen van de reguliere competitie.

Play-Off 1

Play-Off 2

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws