Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Blauw-Zwarte familie laat zijn goed hart zien voor baby Jay

Club Brugge draagt zijn steentje bij om baby Jay te steunen

Jay is amper 8 maanden oud, maar hij heeft wel al 7 levensnoodzakelijke operaties achter de rug. Sinds zijn geboorte hangt het leven van het jongetje op bovenstaande foto aan een zijden draadje. Door verschillende inwendige afwijkingen wacht in de toekomst ook nog een hartoperatie. 

Mama Jasmina van Weydeveldt blijft ondanks alle tegenslagen positief. “Voor je eigen kind offer je als moeder alles op. De dokters hebben bovendien goede hoop dat Jay op termijn een normaal leven zal leiden.” Jammer genoeg staat Jasmina er wel alleen voor. De vader van Jay liet haar tijdens de zwangerschap immers in de steek.

“Financieel is het natuurlijk enorm zwaar. Zeker omdat mijn dochter Lena (bijna 2, nvdr) ook zorg en aandacht nodig heeft. De combinatie valt heel moeilijk te regelen. Gelukkig kan ik rekenen op de onvoorwaardelijke steun van mijn eigen moeder”, klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Ook haar vrienden dragen hun steentje bij en organiseren op 7 april een benefiet. Een medewerker van Club Brugge schonk een gehandtekend truitje om te veilen voor baby Jay. Via deze link kan je rechtstreeks onder de foto een bod uitbrengen, hetgeen enkele Brugse supporters al deden. De veiling loopt tot en met 6 april 20 uur. “Ik ben iedereen enorm dankbaar”, reageert Jasmina. “Als moeder wil je alles doen om het leven van je kind te redden. Operaties of niet: ik blijf Jay even graag zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws