Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KV Kortrijk

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

De voorlaatste speeldag in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League wordt volledig op zaterdagavond om 20 uur afgewerkt. Na het Thanks Fans festival wil Club Brugge in eigen huis een driepunter laten optekenen tegen KV Kortrijk. In dat geval zou Blauw-Zwart 41 op 45 pakken in Jan Breydel. Eerste achtervolger Charleroi ontvangt Sint-Truiden, terwijl Anderlecht naar Zulte Waregem trekt.

Ivan Leko kan tegen de Kerels niet rekenen op geblesseerden Decarli, Poulain en Vossen. Achterin kiest onze trainer ondanks de terugkeer van Scholz opnieuw voor het trio Mitrovic – Mechele – Denswil. In doel behoudt ook Vermeer het vertrouwen.

Op het middenveld krijgt Clasie opnieuw de voorkeur op Nakamba. De huurling van Southampton krijgt daarbij het gezelschap van Vanaken en Vormer. Naar goede gewoonte mogen Limbombe en Cools opnieuw hun ding doen op de flank.

En tot slot verandert er ook voorin niets in vergelijking met de match tegen Standard. Dennis mag dus ook na enkele goeie invalbeurten niet van bij de aftrap opdraven. Brugs topschutter Diaby vormt immers een spitsenduo met Wesley.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Touba, Tomecak, Scholz, Nakamba, Refaelov en Dennis

Opstelling KV Kortrijk

Kaminski – Attal, Lepoint, Palmer-Brown, Kagelmacher, D’Haene – Van der Bruggen, Makarenko, Ajagun – Stojanovic en Papazoglou

Bankzitters: Bruzzese, De Smet, Chevalier, Hoxha, Ivanof, Verboom en Van Loo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws