Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club krijgt stevige kritiek uit Gent: “Ze hebben Horvath en Butelle doodgemaakt”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft de jongste weken eindelijk stabiliteit in doel gevonden. Kenneth Vermeer lijkt namelijk de nummer één te worden voor de rest van het seizoen, nadat eerder Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Vladimir Gabulov niet echt konden overtuigen. De keeperscarrousel bij Club dit seizoen deed toch een aantal wenkbrauwen fronsen.

Zo haalt Lovre Kalinic, doelman van AA Gent, in Het Nieuwsblad stevig uit naar hoe Club zijn keepers aangepakt heeft. “Ik werk daar niet, maar ik weet wel dat het niet goed is als een doelman weet dat hij uit de ploeg vliegt als zijn volgende wedstrijd minder is. Zo maak je een keeper dood, zoals gebeurd is met Horvath en Butelle”, meent hij.

“Je moet vertrouwen hebben in een doelman. Het is een speciale positie, je moet iedere match honderd procent zijn, maar we zijn ook mensen met ons privéleven en kunnen soms een minder periode hebben.” Nochtans gebeurde in de Ghelamco Arena exact hetzelfde met Jacob Rinne…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws