Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien Bruggeling week na week groeien (en dat is ook de scouts opgevallen): “Enorme meerwaarde”

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Tijdens de wintermercato streken er met Gabulov, Vermeer, Diatta, Tomecak, Scholz en Mitrovic maar liefst 6 nieuwe namen neer op Jan Breydel. Laatstgenoemde wordt door de Brugse aanhang op dit moment beschouwd als de meest succesvolle wintertransfer van Blauw-Zwart.

Mitrovic kwam zonder matchritme naar Club Brugge, maar groeide – mede door blessures bij zijn concurrenten – meteen uit tot basispion in de driemansdefensie van Ivan Leko. Ook tegen KV Kortrijk was de 24-jarige Kroaat één van de uitblinkers, met onder meer een goeie balverovering die aan de winning goal voorafging.

Volgens Corriere dello Sport staat Mitrovic intussen ook op een short list bij Lazio Roma. De Italiaanse club is immers al op zoek naar een mogelijke vervanger voor Stefan De Vrij, die in de zomer einde contract is en op het punt staat om te vertrekken. De centrale verdediger wordt momenteel gehuurd van Besiktas, maar Club beschikt over een aankoopoptie van naar verluidt 4,5 miljoen euro. Maandag werd Mitrovic ook opgeroepen voor de nationale ploeg van Kroatië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws